Bijsponsoren

Fijn dat je meedoet aan de Kiwanis Doetinchem City Swim. Hoe krijgen wij ons paard in de gang bij Manege Zandewierde? Het helpt enorm wanneer je ook vrienden, familie, buren, collega’s en anderen enthousiast weet te maken om mee te zwemmen. Mochten zij niet mee willen doen, dan kunnen zij jou op zijn minst bijsponsoren om zodoende het paard te kunnen kopen. De City Swim wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met zwemvereniging NDD uit Doetinchem en zwembad Rozengaarde en bedrijven die ons van harte ondersteunen en sponsoren. Daar zijn wij erg blij mee.

Bijsponseren
Inschrijven door vrienden, familie, buren en collega’s en bijsponsoren van jou kan via de website www.kiwaniscityswim.nl makkelijk worden geregeld. Het bijsponsoren kan onder de knop deelnemers. Bekenden kunnen dan op je naam klikken, om vervolgens eenvoudig een betaling te doen met iDeal. Mocht je liever met een lijst werken dan kan die gedownload worden via de website onder de knop “basisscholen”. De sponsorbijdrage en eventueel het inschrijfgeld kan dan bij de speciale inschrijfbalie in de hal van zwembad Rozengaarde worden ingeleverd op 27 mei a.s.

Ook als jouw vrienden, familie, buren, of collega’s nee hebben gezegd en zich op het laatste moment nog bedenken en toch mee willen zwemmen, dan is dat geen enkel probleem. Daarvoor zijn speciale “last minute” inschrijvingen mogelijk bij de inschrijfbalie in de hal van het zwembad.

top